Sergejus Maslobojevas sugrįžta į ringą Vilniuje

Debiutas sunkaus svorio kovotojų divizione!

03/10/23  •  321 - peržiūros

Kovinis sportas
VideoSportas avatar

Žinomiausias Lietuvos kovotojas, Sergejus Maslobojevas, grįš į ringą Vilniuje lapkričio 18 d., dalyvaudamas "KOK Mega Series Hero's" turnyre, kurį organizuoja Lietuvos bušido federacija. Šis renginys vyks Vilniaus ASG arenoje, o tai bus itin laukiamas momentas kovos sporto entuziastų tarp Lietuvos ir užsienio fanų.

S. Maslobojevo priešininkas šioje kovoje dar nebuvo oficialiai praneštas, tačiau organizatoriai užtikrino, kad informacija apie varžovą bus paskelbta "artimiausiu metu". Tai sukuria dar didesnį susidomėjimą dėl šios kovos, kadangi niekas negali numatyti, kas stos į ringą su patyrusiu ir garsiuoju lietuviu.

Verta paminėti, kad ši kova bus S. Maslobojevo debiutinė dalyvaujant sunkaus svorio kovotojų divizione. Tai reiškia, kad jis žengs naują žingsnį savo karjeroje, siekdamas tapti dar sėkmingesniu kovotoju šioje svorio kategorijoje.

Paskutinį kartą S. Maslobojevas kovojo vasario mėnesį Vokietijoje, kai jis susitiko su Donegi Abena "Glory" pussunkio svorio kategorijos dvikovoje. Deja, kova baigėsi nelaimingu atsitikimu, kai S. Maslobojevo koja buvo prakišta, ir medicinos specialistai buvo priversti nutraukti ją. Tai reiškė, kad lietuvis nepavyko apginti "Glory" čempiono diržo, nors anksčiau buvo laimėjęs šios organizacijos čempiono titulą spalio mėnesį.

Lietuvoje S. Maslobojevas paskutinį kartą kovojo 2022 m. kovo 20 d., kai jis dalyvavo KOK turnyre ir pasiekė pergalę prieš Niką Kulumbegašvilį pagal teisėjų sprendimą. Šis triumfas atspindi jo sėkmingą karjerą ir jo pasiryžimą visada siekti aukštų tikslų kovoje.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai