Eimanto Stanionio sugrįžimas: kova su Gabrieliumi Maestre

Lietuvio kova su 37 metų Venesuelos priešininku įvyks Saulio Alvarezo ir Jaime Munguia kovos vakaro metu.

10/04/24  •  488 - peržiūros

Kovinis sportas
VideoSportas avatar

Lietuvos boksininkas Eimantas Stanionis galiausiai žino, kad vėl gaus galimybę įrodyti savo talentą bokso ringe, besiruošdamas ginti WBA pusvidutinio svorio čempiono diržą. Gegužės 4 dieną Las Vegase jis susitiks su boksininku Gabrieliumi Maestre.

Gabrielius Maestre profesionalų ringe turi 6 pergales ir tik vieną pralaimėjimą. Jis užima 4-ą vietą WBA reitinge.

Tai ne pirmas kartas, kai Eimantas Stanionis ir Gabrielius Maestre susitinka bokso ringe. Jie jau susidūrė 2015 m. pasaulio čempionate, kai tuo metu E. Stanionis iškovojo pergalę teisėjų sprendimu.

Tačiau reikia paminėti, kad Gabrielius Maestre buvo įtrauktas į skandalingą pergalę profesionaliame bokso pasaulyje 2021 m., kai jis nugalėjo Mikalą Foxą teisėjų sprendimu. Nepaisant to, viešoje erdvėje buvo daug kalbama apie „vagystę“. Maestre tuo metu laikinai iškovojo WBA pusvidutinio svorio kategorijos diržą, bet vėliau jį prarado dėl WBA politikos pokyčių.

Eimantas Stanionis iškovojo WBA reguliaraus pasaulio čempiono diržą 2022 m. balandžio 16 d., nugalėdamas Radžhabą Butajevą. Tačiau nuo to laiko boksininkas dar nė karto nebuvo matomas ringe, o didžiausią jo galvos skausmą sukėlė dvi kartus nukelta ir galiausiai atšaukta kova su Vergilu Ortizu.

Profesionaliame ringe Eimantas Stanionis turi 14 pergalių, iš kurių 9 - nokautais. Jis niekada nepatyrė pralaimėjimo, o viena jo kova baigėsi be teisėjų sprendimo.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai