"Šiauliai Open by Toyota": Aukščiausio lygio Europos jaunųjų tenisininkų susitikimas!

"Šiauliai Open by Toyota" yra Europos Teniso Asociacijos antros kategorijos jaunių iki 16 metų turnyras, vyksiantis vasario 10-17 dienomis Šiauliuose.

11/02/24  •  1,341 - peržiūros

Rakečių sportas
VideoSportas avatar

Šiais metais Šiauliai kviečia teniso gerbėjus susiburti ir pasidžiaugti sporto džiaugsmu stebint vieną iš didžiausių teniso jaunimo turnyrų Baltijos regione. Šiaulių teniso akademija, įgijo šlovę ne tik Lietuvoje, bet ir tarptautiniu mastu, pritraukdama pajėgiausius jaunus tenisininkus iki 16 metų amžiaus iš Lietuvos, Baltijos šalių ir Europos.


Atrankos Turnyras: Vasario 10-11 dienos

Pirmosios dienos metu, vasario 10-11 dienomis, Šiaulių teniso kortai įsipareigoja suteikti neįtikėtiną teniso įtampą su atrankos (kvalifikacijos) mačais. Jaunieji talentai iš Lietuvos ir užsienio turės puikias galimybes parodyti savo įgūdžius ir varžytis dėl vietos pagrindiniame turnyre.

Pagrindinis Turnyras: Vasario 12-17 dienos

Vasario 12-17 dienomis, pagrindinio turnyro metu, Šiaulių teniso aikštelėse įvyks tikroji magija. Europos jaunieji tenisininkai, turintys aukštus reitingus, kausis dėl garbingų pergalės trofėjų. Kasdien nuo 9 valandos ryto prasidės įspūdingi mačai, kurie neabejotinai patenkins kiekvieną teniso entuziastą.

Turnyro Organizatoriai ir Partneriai

Šiaulių teniso akademija prisiima atsakomybę už šio renginio sėkmę, o Lietuvos teniso sąjunga ir videosportas.lt pasiūlė savo pagalbą ir partnerystę. 

Įspūdingas Renginys - Nemokamas Visiems

"Šiauliai Open by Toyota" yra renginys, kuris siekia sudominti teniso entuziastus ir pritraukti naujus gerbėjus. Svarbiausia - visi, norintys pabūti šio sporto dalyviu, gali atvykti ir mėgautis turnyru nemokamai. Tai puikus būdas šeimoms, draugams ir visai bendruomenei kartu pabūti ir palaikyti jaunus sportininkus.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai