Pertrauka baigta, žaidynės vėl Europoje” – Lietuvos olimpiadai be išankstinio pasiruošimo nebus!

Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė atskleidžia, kaip vyksta pasiruošimas 2024 m. Paryžiaus olimpinėms žaidynėms ir kokie iššūkiai laukia mūsų komandos. Plius taiklia..

27/07/23  •  284 - peržiūros

Lengvoji atletika
Deividas avatar

Priklauso nuo to, kokia bus Lietuvos sportininkų komanda ir kaip ji pasirodys 2024 m. Paryžiaus olimpinėse žaidynėse. Gavę šešis olimpinius kelialapius – penkis asmeninius ir vieną šaliai – Lietuvos tautinio olimpinio komiteto atstovai dirba pilnu pajėgumu, kad užtikrintų geriausias sąlygas mūsų sportininkams Paryžiuje.
Joje darbą sunkina tai, kad, dėl sporto federacijų atsakingumo už sportininkų rengimą, sunku suplanuoti aptarnaujančio personalo skaičių ir logistiką. Tačiau olimpinės misijos vadovai Einius Petkus ir Agnė Vanagienė įsipareigoję spręsti visas iškylančias problemas.
Vienas didžiausių iššūkių yra Paryžiaus transporto sistema. Kita svarbi problema – aptarnaujančio personalo skaičius ir apgyvendinimas. Jų klaidų galimybė yra didelė, todėl šiuos reikalavimus Lietuvos tautinis olimpinis komitetas labai rimtai vertina.
Nepaisant iššūkių, pasiruošimas olimpinėms žaidynėms tęsiasi intensyviai. Su pasirengimu susijęs ir žaidynių renginių organizavimas, kuris tikimasi turėti gausų žiūrovų skaičių ir būti įspūdingas.
Visa tai daro Paryžiaus olimpiadą ypatinga tiek sportininkams, tiek žiūrovams. Tačiau svarbiausia yra įsiminti tai, kad svarbiau nei iššūkiai yra tai, kad po 12 metų pertraukos žaidynės grįžta į Europą.
Short description: Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė atskleidžia, kaip vyksta pasiruošimas 2024 m. Paryžiaus olimpinėms žaidynėms ir kokie iššūkiai laukia mūsų komandos. Plius taikliai pastebėjo: „Žaidynės po 12 metų pertraukos grįžta į Europą”.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai