„Nemuno žiedas – saugi trasa“ diskusija – galimybė išgirsti skirtingas puses ir ieškoti sprendimų

Nemuno žiedas: Saugumo problemos kelia grėsmę trasos egzistavimui bei klausimas ar sekančiais metais trasa gaus veiklai vykdyti skirtą licenciją

04/12/23  •  357 - peržiūros

Sporto konferencijos
VideoSportas avatar

Rytoj, gruodžio 5 d., 15.00 valandą, Kaune vyks „Nemuno žiedas – saugi trasa“ diskusija, kurioje bus aptariamos trasos problemos ir ieškomi sprendimai. Diskusija yra atvira visiems, o tiesioginė transliacija bus rodoma „Videosportas.lt“ ir „TV3.lt“ portaluose.

Diskusijos iniciatorius, Lietuvos techninio sporto federacijų asociacijos prezidentas Karolis Ramoška, sako, kad diskusija yra svarbi, nes „Nemuno žiedas“ yra svarbi šalies sportinė ir infrastruktūrinė įstaiga. „Trasa turi didelį potencialą, tačiau daugelis metų ji buvo prastai prižiūrima ir nepakankamai finansuojama“, – sako K.Ramoška.

Diskusijos metu bus aptariamos kelios pagrindinės temos:

  • Trasos saugumas
  • Darbų tęstinumas
  • Vyriausybės ir jai pavaldžių įstaigų atsakomybė

Diskusijoje dalyvaus automobilių ir motociklų sporto bendruomenės atstovai, taip pat vyriausybės ir jai pavaldžių įstaigų atstovai. K.Ramoška sako, kad tikisi, jog diskusija padės rasti sprendimus, kurie užtikrins „Nemuno žiedo“ saugumą ir tęstinumą.

Diskusijos metu bus galima įsiklausyti į skirtingų pusių nuomones ir ieškoti kompromisų. Tai svarbu, nes „Nemuno žiedas“ yra svarbus ne tik sportininkams, bet ir visiems, kurie domisi automobilių ir motociklų sportu.

Tiesioginė transliacija:

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai