Lietuvos buriavimo rinktinė žengia Į „SSL Gold Cup“ šešioliktfinalį

Lietuvos rinktinė sekmingai peržengė pirmojo etapo ribas!

14/11/23  •  314 - peržiūros

Vandens sportas
VideoSportas avatar

Lapkričio 13 d., Lietuvos buriavimo rinktinė su pasididžiavimu ėjo per „SSL Gold Cup“ finalinio etapo pirmąją eliminaciją, užtikrinant triumfinį žingsnį į šešioliktfinalį. Po pavyko kupino starto komanda, užėmusi pirmąją vietą grupėje, dabar susirungs su Slovėnijos, Kanados ir Japonijos rinktinėmis lapkričio 16 d., siekdama teisės patekti į aštuntfinalį.

Rinktinės vadovas Rokas Milevičius dalinosi savo įspūdžiais, teigdamas, kad jų tikslas buvo ne tik įgyvendinti planą, bet ir viršyti minimalius lūkesčius. Lenktynių kontrolė, komandos dinamika ir koordinacija po pirmadienio lenktynių finišo pasirodė esąs puikiai subalansuoti. Milevičius tikisi išlaikyti tokią susikaupimo lygį ir toliau kovoti.

Lenktynių metu Lietuvos komanda dalijosi pirma-antra vieta su Pietų Afrikos Respublikos rinktine, tačiau tai nesutrikdė jų planų. Komanda buvo pavėlusi į startą, bet sugebėjo aplenkti konkurentus Omano ir Čekijos rinktinės, užtikrindama savo dominavimą. Nepaisant iššūkių, puiki akvatorijos ir vėjo pasisukimų analizė leido jiems pasiekti pergalę.

Galutinėje grupės įskaitoje Lietuvos rinktinė surinko 18 taškus, lenkdama Pietų Afrikos Respubliką, Čekiją ir Omaną. Šis pasiekimas užtikrino jiems pirmąją vietą grupėje ir tikslą – žengti į šešioliktfinalį. Komandos narys Emilis Valentinaitis dalinosi džiaugsmu, teigdamas, kad pergalė dar labiau džiugina, kai pavyksta aplenkti kitas komandas ir užimti pirmąją vietą.

Lietuvos buriavimo rinktinė dabar pasiruošusi susidurti su naujais varžovais šešioliktfinalyje, kuriame susitiks su Slovėnijos, Kanados ir Japonijos rinktinėmis. Rinktinės vadovas Rokas Milevičius teigia, kad komandai reikės poros dienų poilsio, kurias reikės išnaudoti naujų konkurentų analizei.

Nepaisant įtempto kelio, Lietuvos buriavimo rinktinė žengia į priekį su tikslu toliau siekti aukštumų „SSL Gold Cup“ varžybose. Su geru pasirengimu ir pasitikėjimu, jie tikisi pasiekti geriausią galimą rezultatą šiose prestižinėse varžybose, kuriose dalyvauja 56 šalys, konkuruodamos dėl geriausios buriavimo valstybės titulo.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai