Klaipėdos FM pralaimėjo „AZ Alkmaar“ triuškinančiu rezultatu

Klaipėdos FM ekipa debiutavo UEFA Jaunimo lygos turnyre, tačiau patyrė skaudų pralaimėjimą „AZ Alkmaar“ klubui, kuris gina lygos nugalėtojų titulą.

04/10/23  •  395 - peržiūros

Gimnastika
VideoSportas avatar

Turnyro burtai lėmė, kad klaipėdiečiams jau pirmajame ture teko žaisti išvykoje su vienais iš 2023–2024 metų sezono turnyro favoritų. Veidevormeryje vykęs U-19 komandų susitikimas pasibaigė Nyderlandų čempionų pergale rezultatu 12:0.

Šiame susitikime „AZ Alkmaar“ žaidėjai įmušė po vieną įvartį, o Jasperis Hartogas išsiskyrė hetriku.

Atsakomoji komandų akistata Klaipėdos miesto centriniame stadione įvyks spalio 25 dieną nuo 18:30 valandos.

Klaipėdos FM žaidėjai patyrė didelį smūgį

Klaipėdos FM žaidėjai patyrė didelį smūgį pirmajame savo UEFA Jaunimo lygos susitikime. Jie negalėjo prilygti daug stipresniam ir patirties turinčiam „AZ“ klubui.

„Žaidimas buvo labai sunkus. „AZ“ yra stipri komanda, kuri turi daug kokybiškų žaidėjų. Mes padarėme daug klaidų, kurių jie išnaudojo“, – sakė Klaipėdos FM komandos vyr. treneris Rimantas Skersys.

„Žinoma, toks pralaimėjimas yra labai skaudus. Tačiau mes nenuleidžiame rankų ir ruošimės atsakomajai rungtynei. Tikimės, kad namuose sukursime geresnę atmosferą ir parodysime geriausią savo žaidimą“, – pridūrė jis.

Atsakomosios rungtynės bus lemiamos

Atsakomosios rungtynės Klaipėdoje bus lemiamos. Klaipėdos FM komandai, norint patekti į kitą etapą, reikės laimėti rezultatu bent 13:0. Tai bus labai sudėtinga užduotis, tačiau klaipėdiečiai tiki, kad yra pajėgūs ją įvykdyti.

„Žinoma, atsakomosiose rungtynėse reikės padaryti kažką ypatingo, kad laimėtume. Tačiau mes esame pasiruošę kovoti ir tikimės, kad mūsų sirgaliai padės mums pasiekti pergalę“, – sakė Klaipėdos FM komandos žaidėjas Mantas Dimša.

Įvarčiai:

LaikasAutoriusKomandos
11 min.Ro-Zangelo DaalAZ Alkmaar
22 min.Kees SmitAZ Alkmaar
36 min.Lewis SchoutenAZ Alkmaar
37, 69 ir 76 min.Jasper HartogAZ Alkmaar
40 ir 44 min.Yoel Van den BanAZ Alkmaar
42 min.Dave KwakmanAZ Alkmaar
50 ir 58 min.Anthony SmitsAZ Alkmaar
90 min.Julian OeripAZ Alkmaar
0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai