Kinijoje vykusių pasaulio universitetų žaidynių aukso medalis – Lietuvos ieties metikui Ediui Matusevičiui!

Kinijoje – Edis Matusevičius triumfuoja ir antrą kartą iškovojo aukso medalį pasaulio universitetų žaidynėse

06/08/23  •  267 - peržiūros

Lengvoji atletika
VideoSportas avatar

Čengdu, Kinijoje vykusių pasaulio universitetų žaidynėse, Lietuvos sporto universiteto studentas ir talentingas ieties metikas Edis Matusevičius iškovojo aukso medalį, pasiekdamas puikų rezultatą - 80.37 metrų! Šis triumfas jau yra antrasis Edžio universiadų aukso medalis.

Geriausiu bandymu, Edis ietį numetė 80.37 metrų, o tai tapo lemiamu faktoriumi jo triumfui. Jo puikus pasirodymas patvirtina ne tik jo talentą, bet ir puikų pasirengimą šioms žaidynėms. Rezultatai buvo nuoširdžiai stulbinantys: 75.04, 74.51, 73.94, 77.09, 80.37 ir 78.18 metrų.

Edis Matusevičius dėkingas už palaikymą ir pabrėžia, kad šis aukso medalis reiškia jam itin daug: "Jau antrą kartą laimėti aukso medalį pasaulio universitetų žaidynėse yra ne tik didelė garbė man, bet ir stiprus motyvas tobulėti ir siekti dar didesnių rezultatų. Noriu padėkoti visiems, kurie mane palaikė ir manė tik geriausią!"

Tai ne pirmasis Edžio triumfas pasaulio universitetų žaidynėse, nes jau 2019 metais Neapolyje jis taip pat iškovojo aukso medalį, tai rodo jo nuolatinį pasirengimą ir talentą.

Be to, Lietuvos lengvaatletikos komandai tai – jau trečiasis medalis šiose žaidynėse. Anksčiau, Edgaras Benkunskas, dešimtkovės atstovas, ir Diana Zagainova, trišuolio specialistė, iškovojo sidabro medalius. Tai dar vienas įrodymas, kad Lietuva turi turtingą ir talentingą lengvosios atletikos bendruomenę.

Edis Matusevičius ne tik kelia Lietuvos vėliavą aukštai, bet ir pateikia puikų pavyzdį jaunimui, ragindamas siekti savo tikslų, nepaisant sunkumų ir iššūkių. Jo darbai ir pasiekimai šiais žaidynėse tikrai paliks ilgalaikį pėdsaką Lietuvos lengvaatletikos istorijoje.

Straipsnio autorius: „videosportas.lt“ redakcija

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai