Kauno "Žalgirio" komanda pasipildė dviem žaidėjais: Keenanu Evansu ir Ignu Brazdeikiu

Liepos pabaigoje Kauno "Žalgirio" krepšinio komanda pasipildė dviem naujais žaidėjais.

21/07/23  •  179 - peržiūros

Gimnastika
Žymantas  avatar

Keenanas Evansas ir Ignas Brazdeikis oficialiai pasirašė sutartis su klubu, kurios įsigaliojo pasibaigus terminams. Abu krepšininkai savo sutartyse turėjo numatytas datas, iki kurių galėjo išvykti į kitus klubus, tačiau abu jie nusprendė likti ir artėjančiame sezone rungtyniaus Kaune.

Tiek K.Evansui, tiek I.Brazdeikiui tai bus antrasis sezonas vilkint Lietuvos čempionų marškinėlius. Evansas, tapęs vienu iš komandos lyderių, pernai patyrė Achilo sausgyslės traumą, kuri apkartino jo sezoną. Nepaisant to, amerikietis Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 15,9 taško (45,8 proc. tritaškių), atliko po 3,7 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 3,2 kamuolio ir rinko po 17,4 naudingumo balo per rungtynes.


Tuo tarpu I.Brazdeikis debiutiniame savo Eurolygos sezone per rungtynes rinkdavo po 11,6 taško, atkovodavo po 2,9 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo. Brazdeikis, netrukus sugrįšiantis į Lietuvą, iš pradžių prisijungs prie pasaulio krepšinio čempionatui besiruošiančios Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės.

Kauno "Žalgirio" komanda džiaugiasi galėdama pasveikinti šiuos talentingus žaidėjus ir tikisi, kad jie padės komandai pasiekti naujų aukštumų artėjančiame sezone.

Daugiau informacijos: www.zalgiris.lt

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai