Egidijus Kavaliauskas iškvietė Terence Crawfordą: "Laikas Revanšui''!

Lietuvos bokso žvaigždė E. Kavaliauskas Iškėlė iššūkį pasaulio čempionui T. Crawfordui.

13/09/23  •  333 - peržiūros

Kovinis sportas
VideoSportas avatar

Bokso pasaulyje vėl sujudėjo potvynis: Egidijus Kavaliauskas, garsus lietuviško bokso atstovas, iškvietė revanšui Terence Crawfordą, laikomą vienu iš šio sporto didžiausių talentų. Šis pasiūlymas ne tik sužadins bokso fanų lūkesčius, bet ir uždegs liepsną po seno susitikimo - tai tikrai patraukė dėmesį pasaulio bokso arenoje.

Lietuvos bokso meistro Egidijaus Kavaliausko (23-2-1, 18 nokautų) ir JAV bokso pasaulio čempiono Terence Crawfordo (40-0-0, 31 nokautas) pirmoji susitikimo kova 2019 metais uždėjo neabejotiną įspūdį bokso pasauliui. Nors šioje dvikovoje Amerikos boksininkas laimėjo techniniu nokautu devintame raunde, Kavaliauskas vis dar laikėsi tvirtos pozicijos, kad jis turi būdą kaip įveikti pasaulio čempioną.

Egidijus Kavaliauskas iškėlė iššūkį Terence Crawfordui, kurį daugelis bokso ekspertų laiko vienu iš geriausių šio svorio kategorijos boksininkų pasaulyje. Jis pareiškė: "Po kovos su manimi Terence‘as nesulaukė rimtesnio pasipriešinimo ringe. Visi tie vadinamieji elitiniai pusvidutinio svorio kovotojai nesukėlė jam jokių problemų. Revanšas!"

Koks bus Crawfordo atsakas į iššūkį? Ar jis priims Kavaliauską revanšui, siekdamas patvirtinti savo praeitosios pergalės teisėtumą, arba nuspręs persikelti į kitą svorio kategoriją ir siekti naujų čempiono titulų? Tai tikrai palieka bokso pasaulyje daug klausimų ir intrigos.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai