Cavanaugh į Žalgirį negrįžta

Kauno „Žalgiris“ ir Tyleris Cavanaugh nepasinaudojo kontrakte esančio pliuso galimybe kitam sezonui. Paulius Jankūnas teigė, kad komanda jau ieško, kuo pakeisti legionierių.

23/06/23  •  262 - peržiūros

Gimnastika
Deividas avatar

Kauno „Žalgirio“ klubas atsisveikino su dar vienu 2022-2023 m. sezone Lietuvos čempionu tapusiu komandos nariu.

Į Kauno ekipą artėjančiame sezone negrįš 29-erių amerikietis Tyleris Cavanaugh, kuris „Žalgirio“ garbę gynė nuo 2021-ųjų.

Paskutiniame sezone krepšininką buvo pristabdžiusi trauma – sausį aukštaūgiui buvo atlikta nugaros operacija. Dėl traumos Cavanaugh nerungtyniavo beveik pusmetį.

„Dėkojame Tyleriui už Kaune praleistus metus, –  Žalgiris.lt sakė naujasis klubo direktorius Paulius Jankūnas. – Jis buvo svarbi komandos dalis, bet atėjo laikas pokyčiams, kurie padės tiek komandai, tiek pačiam krepšininkui. Mes savo ruožtu jau dirbame ir ieškome, kuo pakeisti Tylerį.“

Ką tik pasibaigusiame „Betsafe-LKL“ čempionate Cavanaugh aikštėje per rungtynes vidutiniškai praleisdavo po 18 minučių, per kurias pelnė po 7,4 taško, atkovojo 3,3 kamuolio ir rinko 7,6 naudingumo balo.

Eurolygoje Cavanaugh vidutiniškai rinko po 5,9 taško, 4,3 atkovoto kamuolio ir 6 naudingumo balus.

„Lietuva visada liks mano prisiminimuose, – atsisveikindamas tarė Cavanaugh. – Man ir žmonai Kaunas reiškia labai daug – čia šiemet gimė mūsų dukrelė Josephine. Esu labai laimingas dėl visų čia nutikusių prisiminimų. Iškovotas titulas – taip pat buvo labai ypatingas įvykis. Dveji čia praleisti metai buvo įsimintini, o „Žalgirio“ gerbėjai yra neįtikėtini. Iki pasimatymo!“

Daugiau skaitykite: zalgiris.lt

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai