A. Juškevičius: „Wolves“ turi gilią sudėtį, jei būsime sveiki, viskas bus gerai“

Vilniaus „Wolves“ veteranas Adas Juškevičius teigia, kad komandai sezonas „Betsafe-LKL“ klostosi sėkmingai. Jo teigimu, „Wolves“ turi gilią sudėtį, kuri gali atlaikyti net ir traumų ar kitų netikėtumų..

24/11/23  •  206 - peržiūros

Gimnastika
Cepelinas avatar

Vilniaus „Wolves“ veteranas Adas Juškevičius sako, kad komandai sezonas „Betsafe-LKL“ klostosi sėkmingai – laimėtos 9 rungtynės iš 10, maža to, Europos taurėje taip pat iškovotos 4 pergalės.

„Apskritai kalbant apie šį projektą pozityvo pas mane buvo ir yra daug. Tam yra galimybės – galime turėti ir šiemet turime stiprią komandą su daug žaidėjų. Turime 12–14 gero lygio žmonių, vienam iškritus, komanda stipriai nenukenčia. Didelė rotacija, geri žaidėjai, geros sąlygos, profesionalus trenerių štabas mums leidžia tikėtis gerų rezultatų. Nuo pradžių tikėjome ir dabar tikime, kad galime juos pasiekti“, – sako A.Juškevičius.

Jis taip pat sako, kad komandai nėra didelio spaudimo prieš šeštadienį vyksiantį sostinės derbį su „Rytu“.

„Kadangi rungtynės yra rungtynes ir nėra kada dairytis tolyn ar atgal, nėra nei didelio jaudulio, nei laukimo, einu į šį mačą kaip į eilinį, kurį reikia laimėti. Man asmeniškai papildomo spaudimo nėra. Aišku, suprantu, kad tai taps derbiu, reikia pasistengti jį laimėti ir žiūrėti toliau“, – sako A.Juškevičius.

Kalbėdamas apie savo vaidmenį komandoje, A.Juškevičius sako, kad jis svyruoja kardinaliai: kai kuriose rungtynėse jis gali išvis nepakilti nuo suolo, o kai kuriose žaisti po daugiau nei 20 minučių.

„Aš tai priimu kaip savęs augimą, ypač – psichologiškai. Visada lengva išsiųsti visus ir sakyti: aš turiu žaisti. Buvo pikta, kai komanda pralaimėjo, o aš nežaidžiau. Psichologiškai buvo sunku, kai skaudžiai pralaimėjome Europos taurėje, o aš pirmąkart nepakilau nuo suolo. Bet kai komanda siekė pergales, o aš žaidžiau mažiau, negalėjau dėl to pykti. Esu patyręs krepšininkas, suprantu, kad komanda – svarbiausia, jai turi būti gerai. Pasitikėjimo savimi neprarandu ir neprarasiu, nesvarbu, gausiu 2 minutes ar 20“, – sako A.Juškevičius.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai