Vilniaus "7bet-Hockey Punks" patiria pralaimėjimą prieš "Zemgale/LBTU" OHL Baltijos čempionate

Optibet ledo ritulio lygoje, Vilniaus "7bet-Hockey Punks" susidūrė su sunkiu išbandymu, priimdama praėjusio sezono čempionus "Zemgale/LBTU." Šios rungtynės baigėsi komandos pralaimėjimu rezultatu 5:1...

14/09/23  •  233 - peržiūros

Žiemos sportas
VideoSportas avatar

Vilniaus "7bet-Hockey Punks" komanda patyrė pralaimėjimą savo antrajame sezono pasirodyme OHL Baltijos čempionate. Rungtynės, kuriose komanda priėmė praėjusio sezono stipriausią OHL komandą "Zemgale/LBTU," buvo kova už kiekvieną tašką. Intriga laikėsi du kėliniu, bet trečiojo kėlinio metu "Zemgale/LBTU" nusprendė rungtynėse periimti iniciatyvą ir įtvirtino savo persvarą, laimėdama 5:1.

Pirmasis ketvirtis

Pirmajame kėlinyje svečiai iš Latvijos buvo aktyvesni ir daugiau spaudė vilniečių vartus. Nepaisant to, "7bet-Hockey Punks" gynėjai sugebėjo efektyviai kontroliuoti jų atakas. Nepavykus vienos iš jų, "Zemgale/LBTU" pelnė pirmą įvartį, kuomet Rinaldas Vutkevičsas pasinaudojo proga ir įmušė įvartį (05:14). Asistavę Eimantas Noreika ir Daniilas Andrejevas.

Antroji ketvirtis

Po pirmojo kėlinio prasidėjus antrajam, "Zemgale/LBTU" dar labiau spaudė "7bet-Hockey Punks" vartus. Tačiau šeimininkai sugebėjo atsakyti į jų puolimus ir pelnė įvartį per Gatisą Gricinskį (24:06), o po to Ernestas Trukšnys (32:56) dar kartą išlygino rezultatą. Taip komandos pasieke po vieną įvartį.

Trečias ketvirtis

Trečiajame ketvirtyje "7bet-Hockey Punks" turėjo puikią galimybę pakeisti rungtynių eigą ir išlyginti rezultatą. Tačiau trūko tikslumo, o "Zemgale/LBTU" išnaudojo šią padėtį. Jie pelnė tris įvarčius per Eimantą Noreiką (41:13), Renartą Džerodo Alksnį (52:17) ir vėl Rinaldą Vutkevičsą (54:44), baigdami rungtynes rezultatu 5:1.

Rungtynių apibendrinimas

Po rungtynių "7bet-Hockey Punks" kapitonas Rokas Bacevičius teigė, jog rezultatas nereprezentuoja visiškai jų žaidimo eigą. Jis pabrėžė šių rungtynių svarbą, kurios padėjo komandai prisitaikyti prie čempionato tempų.

OHL Baltijos čempionate Lietuvos komandos greitai sugrįš į veiksmą. Šeštadienį Kaune susitiks "Kaunas City" ir "Airwell Energijos" atstovai. Tai bus dar viena galimybė pamatyti, kaip mūsų šalies talentai konkuruoja šiame prestižiniame ledo ritulio turnyre. Laukiame jūsų palaikymo, kad kartu kurtume ledo ritulio istoriją.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai