Vilkyčių automobilių sporto komplekse vyks penktasis Lietuvos ir Latvijos automobilių ralio kroso čempionato etapas

Jau šį sekmadienį organizatoriai kviečia nuo pat ryto stebėti įtemptų lenktynių, kuriose dalyvaus beveik 70 sportininkų iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

02/08/23  •  260 - peržiūros

Rakečių sportas
VideoSportas avatar

Paskutinį kartą šių metų sezono metu Vilkyčių automobilių sporto komplekse įvyks penktasis Lietuvos ir Latvijos ralio kroso čempionato etapas. Rugpjūčio 6-ąją, sekmadienį, į varžybas užsiregistravo beveik 70 dalyvių iš trijų Baltijos šalių – Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

Organizatoriai šios varžybos padarė išskirtinėmis pasiūlydami naują „Joker“ rato konfigūraciją. Ši permaina visų dalyvių intriguoja ir atitrūkti nuo ekrano tikrai nepavyks. Šios varžybos - ta prasme, jog po šio etapo likusi tik viena čempionato varžyba, o tai reiškia, jog kovos bus itin įtemptos.

Nuostabių lenktynių vilnyje turėtume išvysti ir "Super 1600" klasėje, kurioje varžysis visų Baltijos šalių atstovai. Tuo tarpu "Lada RX" klasėje ir "Xtreme LRX" klasėje rodos visi dalyviai atvyksta iš Latvijos. O "BMW RX 3000" klasėje mūsų šalies spalvas gins vienintelis Lietuvos atstovas, Lukas Sidabris, kuris varžysis su 15 dalyvių iš Latvijos.

Mūsų jauniesiems sportininkams be abejo bus sunku "Yaris Cup" klasėje. Šios klasės dalyvių sąrašą sudaro 16 sportininkų iš visos Baltijos.

Nepamirškime ir "Super 2000" klasės, kurioje gausu užsienio sportininkų, bet kartu su jais varžysis ir mūsų šalies atstovai. O "SuperCars" klasėje, kurios automobiliai yra patys galingiausi, mūsų atstovas Vytautas Valukonis sieks revanšo už praėjusio etapo nesėkmes.

Varžybos žada būti itin įdomios, tad kviečiame visus sporto entuziastus jas stebėti!

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai