Tarptautinis jaunimo teniso turnyras „SIAULIAI 2024“: Baltijos šalių aukščiausios kategorijos renginys

Šiaulių teniso akademijos kortuose nuo vasario 18 iki 25 dienos įvyks svarbiausias jaunimo teniso renginys Šiauliuose - Tarptautinės teniso federacijos (ITF) jaunių iki 18 metų J200 kategorijos teniso..

17/02/24  •  323 - peržiūros

Rakečių sportas
VideoSportas avatar

Turnyre dalyvaus pajėgiausi planetos 18-mečiai, siekdami iškovoti Pasaulio jaunių reitingo taškų. Be to, turnyre pasirodys geriausi Lietuvos jaunieji tenisininkai. Nepaprastai prestižiška yra galimybė matyti būsimas pasaulio profesionalų teniso žvaigždes, nes daugelis šio turnyro dalyvių yra žaidę ir šiame renginyje pradėję savo kelią į aukščiausio lygio profesionalų (ATP, WTA) turnyrus.

Renginio chronologija

Atrankos turnyro susitikimai vyks vasario 18-19 dienomis, o pagrindinio turnyro susitikimai – nuo vasario 20 iki 25 dienos. Varžybų pradžia kiekvieną dieną nuo 10 valandos ryto. Vaikinų ir merginų vienetų varžybų finalai įvyks sekmadienį, vasario 25 dieną.

Renginio svarba

Šis turnyras ne tik suteiks galimybę jauniems talentams iš Lietuvos ir viso pasaulio pasipilstyti savo teniso įgūdžiais, bet ir leis teniso gerbėjams stebėti konkurenciją aukščiausio lygio kortuose. Galimybė pamatyti potencialias būsimas teniso žvaigždes daugeliui yra nepakartojama patirtis.

Transliacijos ir oficiali svetainė

Renginys yra nemokamas, o susitikimai bus transliuojami tiesiogiai internete videosportas.lt. Daugiau informacijos apie turnyrą, dalyvius ir rezultatus galima rasti oficialioje turnyro svetainėje: ITF Siauliai 2024.

Tai yra unikali galimybė susipažinti su ateities teniso talentais ir džiaugtis aukščiausio lygio teniso varžybomis tiesiog iš Šiaulių teniso akademijos kortų.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai