Rugpjūtis – Lietuvos šokių mėnuo: mūsų šokėjai LRT plius ekrane

Lietuvos Sportinių Šokių Federacija ir LRT Plius Pristato Projektą "Rugpjūtis – Šokių Mėnuo"

06/08/23  •  258 - peržiūros

Šokiai
VideoSportas avatar

Šis rugpjūtis Lietuvos televizijos žiūrovams bus kupinas šokių su geriausiais Lietuvos šokėjais, nes Lietuvos sportinių šokių federacija ir nacionalinis transliuotojas LRT pristato unikalų projektą - "Rugpjūtis – šokių mėnuo per LRT Plius!" Keturi vasaros sekmadieniai – keturios įsimintinos laidos.

Įdomiausios ir įspūdingiausios Lietuvoje vykusių sportinių šokių varžybų pasirodymai bus pateikti kiekvieną rugpjūčio mėnesio sekmadienio vakarą LRT Plius eteryje. Lietuvos šokėjai iškels savo meistriškumą Lietuvos standartinių, Lotynų Amerikos šokių, breiko ir hiphopo čempionatuose. Laidas lydės ne tik gera muzika ir pačių sportininkų komentarai, bet ir užklupusios emocijos.

"Lietuvos šokių sportininkai jau daugelį metų žavi savo meistriškumu, o šiuo metu standartinių šokių atlikėjai iš Lietuvos vardu aukščiausio lygio pasaulyje. Tai paskatino mūsų federaciją kartu su LRT sukurti šį projektą. Norime, kad ne tik mūsų šokių bendruomenė, bet ir platesnis žiūrovų ratas turėtų galimybę pasidžiaugti mūsų puikiais šokėjais", - pasakojo Lietuvos sportinių šokių federacijos pirmasis viceprezidentas Virginijus Visockas.

LRT Plius televizijos žiūrovai turės puikią galimybę mėgautis suaugusiųjų, jaunimo ir jaunių amžiaus grupių Lietuvos šokėjų pasirodymais. Laidose bus pateikti ne tik šokių varžybų vaizdo įrašai, bet ir komentarai apie šokio techniką, vertinimus, istoriją bei pristatomi pačių sportininkų įdomiausieji momentai.

"Lietuvos sportiniai šokiai yra estetiški ir artistiški, ir iš šokėjų reikalaujama ne tik puikios technikos, bet ir puikios išvaizdos bei pasitikėjimo, kad ant šokio parketo viskas yra lengva. Tai suteikia šokių transliacijoms ypatingo šventumo žvilgsnį. Tikime, kad žiūrovai šiame šokių mėnesyje bus pakrikštyti į įspūdžių gausybę ir patys trokš visi pašokti", - sakė Lietuvos sportinių šokių federacijos viešųjų ryšių atstovė Laura Montvilaitė.

Šio projekto pirmoji laida prasidės šį sekmadienį (rugpjūčio 6 d.) 19.00 val. per LRT Plius. Tai bus atnaujintų Lietuvos sportinių šokių federacijos ir Lietuvos televizijos partnerystės pradžia. Šokio varžybos "Gintarinė pora" bus pirmasis akcentas, o jų transliacija 1968 m. pažymėjo beveik šešias dešimtmečius trunkančią Lietuvos šokėjų ir televizijos draugystę. Šiame turnyre dalyvavusius Jūratę ir Česlovą Norvaišas žiūrovai galės pamatyti ir šį sekmadienį, tačiau jau šiek tiek kitu vaidmeniu. Be "Gintarinės poros", rugpjūtis LRT Plius ekrane atneš ir lietuviško breiko ir hiphopo šokius, kurie šiais metais pasirodys televizijos ekranuose po ilgos pertraukos.

LSŠF informacija
Straipsnio autorius: „videosportas.lt“ redakcija

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai