Lietuva antrą kartą organizuoja beisbolo-5 Europos čempionatą

Lietuva, Prancūzija ir Nyderlandai – pagrindinės pretendentės į čempionų titulą

07/11/23  •  256 - peržiūros

Komandinis sportas
VideoSportas avatar

2023 m. beisbolo-5 Europos čempionatas, vykstantis Druskininkuose, Lietuvoje, jau prasidėjo ir žada būti įdomus ir intensyvus turnyras. Tai antras tokio pobūdžio turnyras Lietuvoje, o Lietuva turi galimybę laimėti.

Turnyre dalyvauja 13 komandų, kurios suskirstytos į dvi grupes. A grupėje žaidžia: Prancūzija, Nyderlandai, Rumunija, Bulgarija, Latvija, Suomija ir Ispanija. B grupėje žaidžia: Lietuva, Italija, Čekija, Belgija, Estija ir Moldova.

A grupėje favoritėmis laikomos Prancūzija ir Nyderlandai. Prancūzija yra buvusi čempionė ir turi stiprią komandą, kurioje rungtyniauja patyrę žaidėjai. Nyderlandai taip pat turi stiprią komandą, kuri yra gerai subalansuota ir gali žaisti įvairius taktinius variantus.

B grupėje favoritėmis laikomos Lietuva ir Italija. Lietuva yra namų komanda ir turės didelį sirgalių palaikymą. Lietuviai taip pat turi stiprią komandą, kurioje rungtyniauja patyrę žaidėjai, kurie jau yra žaidę Europos čempionate. Italija turi stiprų jaunimo branduolį, kuris gali sukelti problemų bet kuriai komandai.

Tačiau šiame turnyre gali būti ir staigmenų. Suomija ir Ispanija yra naujos komandos, tačiau jos gali parodyti gerą žaidimą. Suomija turi stiprų žaidimą su kamuoliuku, o Ispanija turi greitus ir atletiškus žaidėjus.

2019 m. beisbolo-5 Europos čempionatas buvo pirmasis tokio pobūdžio turnyras Lietuvoje. Lietuva pasirodė sėkmingai ir iškovojo bronzos medalius. Tai buvo istorinis pasiekimas Lietuvos beisbolo-5 rinktinei.

Šiais metais Lietuva turi galimybę dar kartą iškovoti medalius. Lietuviai turi stiprią komandą, kuri yra gerai subalansuota ir turi didelį sirgalių palaikymą.

Visų 5 dienų tiesioginės transliacijos nuorodą čia: https://videosportas.lt/@beisbolas

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai