Krepšininkų šeimoje užaugusi Ainė Raupelytė – apie pasikeitusį požiūrį į sportą ir tikslą patekti į olimpines žaidynes.

Šiuo metu Ainė kartu su M. Paulikiene dalyvauja „Pro Beach Tour Challenge“ turnyruose. Pastaruosiuose turnyruose merginos užėmė 9-ą vietą, o tai yra puikus rezultatas. Ainė džiaugiasi, kad duetas suta..

24/11/23  •  322 - peržiūros

Komandinis sportas
Cepelinas avatar

Krepšininkų šeimoje užaugusi Ainė Raupelytė nuo pat mažens žinojo, kad sportas – tai jos gyvenimo dalis. Tačiau ilgą laiką mergina nenorėjo žaisti krepšinio, kurį jai siūlė tėvai. Tik atsitiktinai pamačiusi, kaip žmonės žaidžia tinklinį, Ainė suprato, kad tai yra jos sporto šaka.

Nors tinklinis Ainei sekėsi nuo pat pradžių, ji apie profesionalų sportą negalvo. Tačiau dalyvaudama jaunimo čempionatuose mergina suprato, kad turi potencialą ir gali pasiekti didelių rezultatų.

Šiuo metu Ainė kartu su M. Paulikiene dalyvauja „Pro Beach Tour Challenge“ turnyruose. Pastaruosiuose turnyruose merginos užėmė 9-ą vietą, o tai yra puikus rezultatas. Ainė džiaugiasi, kad duetas sutaria puikiai ir tikisi, kad ateityje galės pasiekti dar didesnių laimėjimų.

Pagrindinis Ainės tikslas – patekti į olimpines žaidynes. Mergina žino, kad tai nėra lengvas tikslas, tačiau tiki, kad su dideliu darbu ir pastangomis jį pasieks.

Apibendrinant galima teigti, kad Ainė Raupelytė yra jauna, talentinga ir ambicinga tinklininkė, turinti visas galimybes pasiekti didelių rezultatų.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai