Kelias į aukščiausią garbės laiptelį: Lauryno Mikalausko istorija

Pasinėrkite į Lauryno Mikalausko motokroso karjeros istoriją: nuo pradžios prie Ukmergės iki pergalės Europos čempionato etape.

24/07/23  •  284 - peržiūros

Techninės sporto šakos
Deividas avatar

Laurynas Mikalauskas - šis vardas ir pavardė, jau per praėjusį savaitgalį, auksinėmis raidėmis įrašyti į Lietuvos motokroso istoriją. Tai jis, pavyko pasiekti tai, ko dar nebuvo padaręs nė vienas lietuvis - laimėti Europos motokroso čempionato etapą, kuris vyko Šiaurės Airijoje, „RedBrae“ parke.
Laurynas gimus prie Ukmergės, nuo mažens domėjosi šiuo žaviais sportu. Su juo susipažinti padėjo, jau pačioje pradžioje, Egidijus Bieleckas. Per tai, sudėtingą sportininko kelyje, yra daug svarbių pergalių ir laimėjimų. Tačiau yra ir sunkių metų, tokių kaip šis, kai patyrės begalę nuosmukių, treniruotėje oro sugedo variklis, dėl to sportininkas nukrito ir patyrė kaklos traumą. Nepaisant to, tikėjo savo laimėjimais ir niekada nenumojo rankomis.
Per savo karjeros istoriją Laurynas yra pasiekęs daugelį pergalių ir laimėjimų, tiesa, didžiausiai vertintinas laimėjimas yra Europoje iškovojama pergalė, kuri yra pirmoji lietuvių sportininkų istorijoje. Deja, kaip ir kiekvienas sportininkas, Mikalauskas patyrė ir sunkumų, tačiau niekada nenumojo rankomis.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai