Karolis Dombrovskis triumfavo vasaros biatlono taurėje, Jokūbas Mačkine – spinduliavo tikslių šūvių serijoje

Sekmadienį Nemenčinėje įvyko Lietuvos biatlono taurės varžybos, kuriose triumfavo lokalų palaikymą turėjęs Karolis Dombrovskis bei Natalija Kočergina.

31/07/23  •  256 - peržiūros

Daugiakovė
Deividas avatar

Sekmadienį, Nemenčinėje baigėsi dvi dienas trukusios Lietuvos vasaros biatlono taurės varžybos. Įspūdingiausiai pasirodojęs atleitninkas šiame renginyje buvo vietinių aistruolių palaikomas Karolis Dombrovskis. Dėl pergalės antrą vietą užėmusiam Jokūbui Mačkinei nusileisti teko tik per 6,6 sekundės.
K. Dombrovskis laimėjimo džiaugsmą neslėpė: „Tai, kad galiu laimėti Nemenčinėje, palaikant artimiesiems, visada yra smagu. Džiaugiuosi, kad šiandien turėjau galimybę ir ja pasinaudojau, nors varžymosi aplinkybės buvo skirtingos – visi turėjome skirtingas užduotis.“
Sportininkas patyrė rankos lūžį ir pasiruošimas vasaros startams buvo kitoks nei įprastai. „Tik neseniai paėmiau šautuvą į rankas, nes buvau susilaužęs ranką... Turiu atidirbti ir pasivyti, netgi lyginant su praėjusiais metais. Džiaugiuosi, kad man buvo sudaryta galimybė pakeisti treniravimo sistemą bei treniruotis su kitu treneriu“, - teigė Dombrovskis.
J.Mačkine savo pasirodymu taip pat džiaugėsi: „Jaučiuosi gerai, varžybomis esu patenkintas vien dėl to, kad nuo pirmų metrų, nuo pirmų sekundžių, jaučiau, kad kontroliuoju situaciją“.
Trečią vietą Lietuvos vasaros biatlono taurės varžybose užėmė Maksimas Fominas. Tarp moterų, triumfavusi N.Kočergina pranoko Sarą Urumovą 7,5 km distancijoje. Trečią vietą užėmė Viktorija Augulytė. Rugpjūčio 22-27 dienomis mūsiškiai varžysis Osrblėje (Slovakija) vyksiančiame pasaulio vasaros biatlono čempionate.

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai