A lygos čempionai FC,,PANEVĖŽYS" rado naują trenerį: vairą perima belgas

A lygos čempionas „Panevėžio“ klubas rado naują trenerį.
Komandos vairą artimiausiu metu turėtų perimti 50-etis belgas Stijnas Vrevenas.

28/05/24  •  80 - peržiūros

Lauko sportas
VideoSportas avatar

Po kruopščios paieškos ir ilgų derybų „Panevėžio“ futbolo klubas pagaliau pristato savo naująjį treniruotės vairą. Tai ne kas kitas kaip 50-erių belgas Stijnas Vrevenas, kuriam artimiausiu metu pavestas atsakingas užduotis – padėti klubui siekti aukštų tikslų ir išlikti konkurencingam A lygos čempionato rėmuose.

Po neseniai atleisto čempioniškos komandos architekto Gino Lettieri, Panevėžio klubas ieškojo tinkamo kandidato, kuris galėtų pasiūlyti naują viziją ir paskatinti komandą pasiekti geriausius rezultatus. Tai atrodė sudėtinga užduotis, ypač atsižvelgiant į sunkumus, su kuriais susiduria klubas šį sezoną.

Šiuo metu A lygos lentelėje „Panevėžys“ užima paskutinę vietą, ir akivaizdu, kad reikalingi drąsūs sprendimai, norint išvengti nepageidaujamų rezultatų ir išlaikyti komandos dvasią aukštoje pakopoje.

Stijnas Vrevenas pritrauktas ne tik dėl savo patirties ir žinių, bet ir dėl pačios komandos perspektyvų. Belgas buvo suviliotas galimybe patekti į Čempionų lygos turnyro atrankos varžybas, o tai tapo lemiamu faktoriumi jo pasirinkimui. „Tai buvo lemiama mano apsisprendimui“, – teigė specialistas, kuris jau pasirengęs prisiimti naujas atsakomybes Lietuvoje.

Stijnas Vrevenas yra patyręs treneris, turintis užsienio patirties ir išbandytų įgūdžių, kurios gali padėti pakeisti komandos trajektoriją. Nuo gruodžio mėnesio jis buvo be klubo po to, kai paliko „Oostende“, tačiau dabar jam atsivėrė galimybė pradėti naują skyrių savo karjeroje.

Antradienį jau tikimasi, kad Stijnas Vrevenas pradės dirbti su komanda Panevėžyje, pradedant naują etapą komandos istorijoje. „Pasirašysiu šešiems mėnesiams, tada kartu atliksime įvertinimą“, – paaiškino strategas, parodantis savo susikaupimą ir atsakingumą užduoties atžvilgiu.

Panevėžio komandai tai nėra pirmas kartas dirbti su užsienio treneriu, tačiau šįkart naujajam vairuotojui bus pritariami du neblogai pažįstami veidai – olandas Jeffrey Sarpongas ir Tomą Švedkauskas, kurie jaučia entuziazmą prisidėti prie komandos augimo.

Stijnas Vrevenas bus trečia karjeros stotelė užsienyje. Anksčiau jis vadovavo Slovakijos „Trenčin“ ir Olandijos „NAC Breda“, todėl yra turtingas patirtimi ir žiniomis, kurios gali tapti vertinga komandos aktyvų dalimi.

Visa tai leidžia manyti, kad Panevėžio futbolo klubą laukia įdomūs ir sparčiai kintantys laikai su naujuoju treniruotės vadovu prie vairo. Su šiek tiek laiko, pastangų ir bendro darbo, galbūt ši naujoji sąjunga taps sėkmingu žingsniu link klubo ateities tikslų.

 
0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai