Regionų krepšinio lygos rėmėjų gretas papildė „Lelija“

RKL rėmėjų gretos pagausėjo – lyga pasirašė bendradarbiavimo sutartį su didžiausia Pabaltijo viršutinių drabužių siuvimo įmone „Lelija“.

06/04/23  •  371 - peržiūros

Komandinis sportas
Žymantas  avatar

„Džiaugiamės nauju Regionų krepšinio lygos partneriu. Esame įsitikinę, kad „Lelijos“ parama prisidės prie lygos augimo ir tobulėjimo“, – teigia RKL prezidentas Vidas Butkus.

Ilgametė „Lelijos“ vadovė Genė Zaveckienė atskleidžia, kad įmonė su Lietuvos krepšiniu jau seniai palaiko šiltus santykius.

„Nuo pat nepriklausomybės atkūrimo palaikome Lietuvos krepšinį, tiek vyrų, tiek moterų. Anksčiau tai buvo partnerystės su pavienėmis komandomis, o dabar – su Regionų krepšinio lyga“, – sako G. Zaveckienė.

„Lelijos“ vadovė tiki krepšinio nauda visiems – ir žaidžiantiems, ir žiūrintiems.

„Krepšinis yra sveikas gyvenimo būdas, todėl reikia jį puoselėti. Žaidėjams krepšinis yra fizinis krūvis, o žiūrovams – gerų emocijų šaltinis. Siekiame padėti Regionų krepšinio lygai įtraukti kuo daugiau žmonių į šį sportą“, – teigia G. Zaveckienė.

„Lelija“ – didžiausia Baltijos šalyse siuvimo įmonė, dirbanti nuo pat 1947 m. Kompanija kasmet pagamina apie 400 tūkst. įvairių viršutinių drabužių vyrams, moterims ir vaikams. „Lelija“ ypač garsėja klasikiniais vyriškais kostiumais bei švarkais. Įmonė turi gamybinius padalinius šešiuose Lietuvos miestuose ir nuolat vykdo naujų modelių kūrimą.

Sutarties pasirašymo akimirka

RKL nuotr.

G. Zaveckienės teigimu, nors „Lelijai“ jau daugiau nei 70 metų, jos įranga bei gamybos metodai toli gražu nėra seni.

„Visos gamybos linijos buvo modernizuotos ir automatizuotos su prancūzų konstruktorių pagalba. Dabar visos prekės gaminamos specializuotuose padaliniuose iš aukštos kokybės audinių, pagrinde natūralių pluoštų – vilnos, linų, medvilnės arba jų mišinių su kitais pluoštais“, – pasakoja „Lelijos“ vadovė.

Moteris atskleidžia, kad tęsti „Lelijos“ veiklą motyvuoja ilgametė įmonės istorija.

„Užsienyje gamybos kaštai mažesni, tačiau „Lelijos“ gamybiniai padaliniai liks Lietuvoje, – tikina G. Zaveckienė. – Mums garbė tęsti turtingą kompanijos istoriją ir toliau gaminti aukštos kokybės lietuviškus drabužius.“

Daugiau informacijos: www.rkl.lt

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai