Lietuvos merginų U-17 futbolo rinktinė neprilygo Graikijos komandai

Lietuvos merginų iki 17 metų rinktinė pirmadienį sužaidė savo antrąsias rungtynes UEFA Europos čempionato atrankos turnyre, vykstančiame Vilniaus LFF stadione.

29/03/23  •  381 - peržiūros

Komandinis sportas
Jokūbas  avatar

Lietuvės neprilygo Graikijos bendraamžių rinktinei rezultatu 0:5.

Pirmame susitikime Kotrynos Kulbytės treniruojama ekipa 1:2 pralaimėjo Farerų Salų komandai, o turnyrą užbaigs ketvirtadienio akistata su Moldovos futbolininkėmis.

Ankstesnėse rungtynėse graikės 5:0 sutriuškino moldaves, o pirmame šios dienos mače Farerų Salų rinktinė viešnias iš Moldovos pranoko 6:0.

Lietuvių ir graikių susitikimo pirmajame kėlinyje žaidybinę iniciatyvą turėjo Graikijos rinktinė ir ją sugebėjo paversti trimis įvarčiais. Rungtynių 7 minutę Argyro Fakinou atliko pirmą taiklų smūgį ir graikės įsiveržė į priekį.

Zojai Amaryllis Kostai 32 minutę pavyko pelnyti įvartį smūgiu nuo kampinio gairelės. Kėlinio pabaigoje Graikijos futbolininkės vėl pasinaudojo standartine situacija ir po pakelto kampinio pasižymėjo Nicole Lazarakis.

Antrajame kėlinyje lietuvės praleido du įvarčius. 61 minutę Natalia Giovani realizavo baudinį, o 89 minutę Z. A. Kosta užfiksavo galutinį rezultatą.

Daugiau informacijos: lff.lt

0 Komentarai
Komentarų nėra

Susiję straipsniai